Carnevale


Hello kitty?


Jag och marie


Jag, marie, aska


Friedi


Party time

Red carpet dress

Fram


Bak




natt pluggande...

klockan borjar narma sis snart 10 pa morgonen. jag har suttit hela natten med aska och ritat till kollektionen. vi har namligen bara tva kvar att gora klart den. 30 outfits och ca: 60 flat drawings. det e tufft. har hunnit med att farglagga en fjardedel nu i natt men fortfarande mycket kvar. Vi har suttit och pluggat fran 21.00 igar. Och andan kan jag inte ga och lagga mig.Ska namligen traffa sascha och ta en fika vid 13 men efter det e det sangen som lockar mest. For ikvall ar det karneval fest pa full up som vi ska ga till.
   Dom har dagarna som varit har jag mest suttit uppe och sytt pa mina klanningar till min portfolio. Pa tisdag ska vi borja fota mina klader. Kommer lagg upp bilder nar jag far dom. Om nagon ar sugen sa ar alla klader till salu. Det ar storlek 36 pa allt.

  Min arbetskamrat aska ligger och sover for tillfallet men ska vacka henne snart. Jag vagar inte ga och lagga mig for jag e radd att jag inte ska vakna upp for att kunna traffa min kompis. sa darfor fortsatter jag och jobbar men en valfortjanst paus e jag vard efter 12 om inte mer pluggande idag.

Mitt mission for dagen ar att pumpa min cykel och att kopa en mask till karnevalen. Letar efter en silver...

Lovar att jag ska borja blogga mera bara jag far det lugnare. Inte latt nar jag maste sy 3 klanningar pa 2 veckor och en kollektion pa 30 outfits...men an sa lange har jag ingen stress for att intehinna klart...

ciao bellissimi..a dopo...

Shopping på ikea

Titta vad fint det blev med kartonger till mina skor, kommer bli tvungen att åka och köpa fler lådor för mina 30par skor..haha.


stor shopping av tyger

Idag drog jag och tjejerna iväg till prato för att leta tger till våra klänningar som vi ska sy. Jag hittade nätan alla tyger som jag hade tänkt mig. är så ivrig att börja s, redan klppt ut delar till en klänning, men jag måste vänta på att jag får ett packet från mamma där mina pressarfötter till symaskinen är i som jag behöver ha när jag ska göra en klänning..=)



"RED CARPET DRESS"
Satin - blå
Foder - Cream



"VARDAGSLKÄNNING NR.1"
Crepon - mörkgrön
Foder - Ljusgrön



"VARDAGSKLÄNNING NR.2"
Spets - svart
Tyll - Cream
Bomullstyg - svart

Förlåt för den dåliga kvaliten på bilderna men jag har inte fått min kamera än så håll ut så kommer jag läa upp bättre bilder senare. Även designen på känningarna kommer innom någon dag.

RSS 2.0