It dresses at H&M

Utställd modell i chiffong med dragkedja i sidan. 399:-
Figurnära modell med markerade axlar samt fastsydda paljetter. 299:-


Lös passform med volang upptill samt avskuren i midjan med resår och knytband. 299:-

Figursydd modell med dekorativ knut upptill. 399:-



Surprice

I fredags fick jag ett paket av min underbara pojkvän. Hade sett en snygg stickad tröja på reklamen på tv:n och sagt till han att den skulle jag vilja ha nu i höst. Han hade snappat upp det och köpt tröjan i fredags.
Den är perfekt nu när hösten har kommit hit till Malmö.

Dsquared Spring collection 2011


Vår kollektionen 2011 från Dsquared är väldigt stilfull. dessa i svart/vit gillar jag mest från kollektionen. Snygga detaljer och former.

Söt blommig klänning

Nyaste tillskottet i mina egna designade kläder. Finna att köpa hos Tjallamalla i Malmö.

Shopping at Stoff och stil

Klev upp tidigt imorse för att ordna allt med klänningarna jag skulle lämna in till butiken Tjallamalla. Sen vidare till Stoff och Stil i Svågertorp.

 

Det blev rosa prickigt regntyg, mönstrat jersey tyg, en lila jersey stuvbit och tyg till ett par Lederhosen och om det räcker till en klänning till Oktoberfest.
Lite sytillbehör som blixtlås, tråd och decorationer.

Start of something new

På måndag får ni alla som bor i Malmö komma till tjallamalla och kolla igenom mina klänningar som jag säljer där. Bra kvalitet på klänningarna till bra priser.
Öppet: Måndag-Fredag 11-18. Lördag: 11-16
Davidshallsgatan 15, Malmö

Nästa klänning

Detta fina tyg köpte jag i sommras då jag var hemma i Östersund. Har inte gjort något med det än men nu har jag kommit på en snygg design på en klänning. Jag har redan börjat klippa ut och sy ihop den. Jag ska folla sömmarna och sy fast kjolen.

Jeans klänning

Nu är min klänning snart klar. Saknar ett blixtlås bak som jag ska köpa i veckan annars så är den klar för användning. Gjorde en sömn dekoration längst ner på kjolen och sen längst upp på toppen.

Sugen på unika barnkläder?

Jag tar emot beställningar på barnkläder i alla åldrar. Jag syr allt själv från grunden till ett bra pris. Kanske en vinterjack nu när vintern kommer eller varför inte en söt liten klänning.



Lämna en kommentar om ni är sugna på att beställa något. jag syr även vuxen kläder.


Födelsedagspresent från mormor och farmor



Många skulle nog inte bli så glad av att få en strykbräda och ett strykjärn. men för mig är det världens bästa present. Det är en stor del till mitt arbete, utan dessa blir det svårt att sy klart kläderna jag syr.


My secret mission



Dessa fyra klädesplaggen har jag suttit och sytt de senaste två veckorna. Allt var till söta Isabella som hade namngivning förra helgen. Det var menat att jackan skulle vara min present sen fick jag beställning om klänningen till namngivningen och sen fortsatte jag men en klänning och en kofta. jag kunde inte sluta sy. När jag såg föräldrarnas glädje när dom öppnade blev jag så glad. Att kunna sy för att sen ge bort till andra är en känsla som inte går att beskriva.

Lanvin for H&M



H&M är stolta att presentera sitt gästdesignersamarbete med Lanvin - ett av 2000-talets mest inflytelserika modehus. Kollektionen, som har designats av Lanvins konstnärliga ledare Alber Elbaz och herrklädesdesigner Lucas Ossendrijver, kommer till omkring 200 H&M-butiker världen över den 23 november. Lanseringen av Lanvin for H&M blir en av årets mest efterlängtade modehändelser och kollektionen med både dam- och herrplagg visas globalt för första gången den 2 november - endast tre veckor innan den släpps i butikerna.


snart

Har varit dålig att uppdatera senaste 2 veckorna men det beror på att jag hållt på med hemligt uppdrag som jag inte kunnat lägga upp här på bloggen. Men från imorgon kommer jag blogga som vanligt igen. Så håll ut.

RSS 2.0