New shoes

Dessa snygga skor hittade jag för nån vecka sedan. Letat Malmö runt ett tag och till sist hittade jag skorna jag haft i huvudet i några månaders tid utan att hitta dom.


Too much shopping? Don´t think so!

På senare tid har jag hittat så mycket fina saker som vill vara i min garderob, dessa klänningar och tröjor fick stanna hos mig.


Svart lång klänning med genomskinligt över axeln.

En söt klänning/Topp.


Enkel Svea klänning med broderat ankare bak.


Har en röd fastmed ärmar och den är så skön så va tvungen att köpa en sommar variant.


Söt spets klänning.


Stickad tröja med blomdecorationer.

Föra veckan åkte jag till Löddeköpinge för att kolla igenom den nya outleten med Wesc. Hittade en vind jacka, tröja och ett par gula jeans som inte gjorde sig rättvis på bild för ett otroloigt bra pris.


Nya manikin dockor

Dessa små söta dockorna hittade jag i en butik i Trelleborg som sålde ut både barn kläder och inredning, Tog en chansning att de skulle ha barn manikiner och vilket dom hade. Köpe två olika storlekar till ett väldigt bra pris. Så nu ska det sys massa barn kläder så jag får en bra passform.

Smycken

Inom kort kommer jag lägga upp bilder på shoppingen i Sthlm när jag var där i augusti. har nämligen inte hittat laddaren till kameran så får köra med min nya iphone som jag fick i veckan. Dessa ringar köpte jag på Edblads i gamla stan.


Wings of love

Hittade dessa snygga örhängen på en frisör salong i Trelleborg.


Världens bästa födelsedagspresent

För drygt en månad sen fyllde jag år och fick den finaste presenten ever. Fick ett Thomas Sabo armband med berlocker som min pojkvän hade valt ut alldeles själv. Jag hade enbart nämt en gång då vi gick på stan att jag skulle vilja ha ett sådant armband.


Replay

Igår efter jobbet åkte jag till Svedala Outlet. Har varit på den i Löddeköpinge och hört att denna skulle vara större och bättre utbud. Vilket stämde. Hittade ett par snygga boots med fransar från Replay. Hittade även 2 par jeans, cheap monday och Svensson jeans.


I want Jeffrey Campbell

 

Har varit förälskad i dessa skor sen en tid tillbaka. Funderar starkt på att köpa dom.

Snygg design och ser väldigt bekväma ut.


I love shopping

I veckan fick jag hem lite saker som jag beställt. Vissa saker skickades tillbaka då jag inte gillade passformen. Men dessa fick stanna i min garderob.
Borde ta tag i att rensa ut kläder som jag inte använder, ligger och ta upp massa plats som inte finns. Speciellt inte med tankte på att jag får fightas om utrymme garderoberna med min sambo.













RSS 2.0