Illustrator bilder

Här kommer 2 bilder som jag gjort i Illustrator. Inte det lättaste programmet, men det går frammåt.




Fest på Cavalli Club

Igår drog jag och några kompisar till Cavalli Club. Meningen var att vi skulle se modevisningen  men kom ca: 1 timme för sent. Men vad gör det när man kan ha kul. Var riktigt kul, träffade några gamlingar som jag inte sett på ett tag. Men det var en lyckad kväll med dans och skratt.



Jag och Eva



Susanna och Magi



Jag och Magi



Eva, Fridi, jag och Magi.



Aska, Jag, Eva och Susanna



Jag och Aska till Lady gaga..=)




Hade även en personlig stylist, Angelina.



  


Chanel J`adore

   

   

   

   


få dagar kvar

Nu är det inte många dagar kvar på denna termin och sen börjar sista terminen och 3 år är avklarade. Kommer ihåg den dagen jag ansökte, det var julen 2006 och fick reda på att jag kom in i mars 2007. Då var det planerat till att börja med ett år. När det året var över ville jag verkligen inte tillbaka till sverige. Stannade i italien under sommaren för att sedan till hösten börja andra året. Första året var bas året med ritning av figurinos, att göra en kollektion, prototyper, klädhistorian. Andra året blev det mer sy kläder vilket jag var överlycklig för, sen fick vi några nya kurser som marknadsföring, textilvetenskap och data-photoshop och Cad. Nu när jag är inne på sista året så är det mest att sy till kollektionen. är klar med prototyperna, har bara en korsett kvar sen är det dax att börja sy korsetterna i riktiga tyget. Men det får vänta tills efter jul.

Frågan är vad händer i Maj 2010 när man har gått ut skolan? Vart kommer jag befinna mig i världen? Vad kommer jag jobba med?

Just nu tänker jag mest på tiden under jul jag kommer vara hemma, jobba, vara med älsklingen, träffa vännerna och familjen.

Kommer nog bli en av dom bästa jul ledigheten. Får vara med personer jag älskar, mysa, umgås.




Älskar dig F


Ferragamo museum

Idag tog jag en sväng med Angie, Magi och hennes kompis till Ferragamo. Kollade runt på skor genom tiderna. Även hela kollektionen av Nicole Kidmans skor i filmen Australia vad där. Väldigt intressant att se men om jag ska vara ärlig så r jag inget stort fan av Ferragamos design på skor.







Älskar verkligen Nicoles outfit. Classisk!


Hattar till modevisningen

Håller på att klura lite olika design till hattarna till modevisingen. Hittils har jag gjort 2 olika fast ändån lika. Ska klura på några till tills jag hittat den rätta till min kollektion.






Fitting nr. 3



Blir så annorlunda att se klänningarna på en person istället för en manikin.



Saknas fortfarande massa blommor men det får vänta.

Min lärare Raul förklarar lite små detaljer jag ska ändra på.

Första klänningen jag började med. Ni får tänka på att det kommer vara rosa istället för vit.

Lite små fixning.

 



Klänningen är så tung så vi var tvungna att sätta ett band så den skulle sitta kvar..


Surprice...

Klänning nummer 4 e klar. En liten överaskning blev det. Kommer bli 4 vuxen klänningar och en barn klänning. Bestämde det för nån vecka sedan.



På kjolen kommer det vara blommor som den 3:e klänningen.


Blommor i massor

Igår hade jag fitting på denna klänning. Blev en helt annan form men jag älskar den nu när det e mer blommor. Kommer bli såå fin när det e helt klar.








Här kan ni se hur den kommer se ut när den e klar..


Mera blommor



Satte på dom sista små blommorna som jag hade kvar, men fortfarande många kvar att göra.





Imorgon ska jag fortsätta sy på den första klänningen jag sytt. Ska göra om korsetten och sy det sista på konstruktionen.


Klänning nr 3 på G

Nu har satt igång att sy den 3:e klänningen till modevisingen. Har sytt så mycket jag kunnat på konstruktionen under men måste iväg till Samba (sytillbehör affär) på måndag och köpa mer sidenband så jag kan göra den rund.



Alla blommor som jag hade gjort räckte inte lång. Så det är bara att sätta sig ner och göra flera.





Hela klänningen kommer bli täckt med blommor. Den kommer gå från rosa till vit.


Halloween

Igår blev det Halloween fest. Först lite förfest hemme hos Magda och Angela sen drog vi vidare till Space där det var fullt med personer. Hade hur kul som helst att stoppa Angelas desperate housewife lappar i killars byxor..hihi



Hello Kitty Pose..=)


RSS 2.0