Beroende av kontokort



Äntligen efter 2 veckor utan kontokort så har jag fått mitt. änk att man kan vara så fast och beroende att kontokort. Utan det kommer man ju inte åt sina pengar. Så nu e det dax för shopping i veckan, köpte ett linne igår på hm, det som försvann i väskan. Blev så glad när jag såg det. På fredag ska jag, Aska, Frederike och Kush åka till ikea, expert och till en tygafär för att köpa tyger till våra klänningar som vi syr.

I går åkt Bea, så kul att få besök av henna och hennes kille. Jag och Bea har inte träfats sen i sommras när vi va i Castigone della pescaia. Så jag ska väl åka ner till rom i april tänkte jag och hälsa på henne.


här är tid och plats där mina kläder kommer visas.

StadDatum/tidPlatsAdress
Göteborg3/2, kl. 13-19Radisson SAS Scandinavia HotelSödra Hamngatan 59-65
Stockholm5/2, kl. 13-19

NALEN

David Bagares gata 17

Utställning med mina egen kläder som jag sytt

Idag ringer det en från sverige och rågar om jag vill ställa ut mina kläder i göteborg och i stockholm nästa vecka. sjävklart vil jag det. Så rektorn på mn skola ska åka till sverige på måndag och kommer då ta med sig mina kläder för att ställa ut på mässan så fok kan komma och kolla. Är inte det coolt? jag e så glad för denna möjlighet.

dagen man går vilse

igår va den dagen man bara vill glömma. jag gick på möte med min rumskamrat för att visa min design och det gick bra. sen när jag skulle gå hem så gick jag vilse, 1 och en halv timme i regn utan paraply..uscha..fy vad hemskt det var. hade ingen aning om vart jag var för hde aldrig varit i det området av florens. hoppas att jag inte går vilse någe mera..

Klänningar

Denna helg ska jag ägna åt att sy klänningar till skolan och till arbetet jag gör. Ska även fortsätta på mins kompis jeans som jag syr åt han. Eftersom det e så dåigt väder kommer det en eller annan film. Har en ganska lång lista på olika arbeten till skolan som jag vill få gjort denna helg så jag kan sy kläder till mig sjäv oxå.
   Fick beskred av mamma att min data är fixad. Tyvvär kommer jag inte kunna navända den förren jag kommer hem i maj men min lilla rosa acer funkar alldeles perfekt..=) så glad för den här datan. Ne, nu ska jag kolla på film och äta lite chips..mmm

     a dopo....

Arbete på G

Min nya rumskamrat som bor i min lägenhet läserfotografi, och nu i veckan undrade hon om inte jag skulle vilj sy kläder till hennes arbete så att vi båda får en portfolio att visa upp sen när vi söker jobb. Så innan mars ska jag sy 6st klänningar så jag får se hur många av dom jag hinner. + att jag har allt i skolan oxå. kommer bli tuft men ska no klara av det..=)

bilder på jackan jag sytt

här kommer dom efterlängtade biderna på min jacka som jag sydde förra terminen. förlåt för att det tog sån tid innan jag la upp dom. lämna gärna en komentar vad ni tycker om den..=)


     


a dopo...

Merda, merda, merda

Då e man tillbaka i florens efter jullov i sverige och en liten semester i milano på 2 dagar. 14/1 den dagen kommer jag aldrig glömma. En jävel snodde min väska som innehöll allt viktigt som pass, pengar, kontokort, id, mp3, parfym nyinköpt, kläder jag shoppat under dagen, svenska mobil, nyklar både till lägenheten i sverige och den i florens.
   vr till polisen och anmälde allt igår och har även spärrat allt som finna att spärra i väskan. Vad har n för nytta av ens annans liv, ni kan inte göra något med mina saker. Fy vad jag hatar personer som snor andrar grejer..ahhhh

Annars så har jag börjat skolan och redn börjat rensa i rummet mitt. 39par skor har jg samlat på mig här i florens..inte dåligt vill jag påstå..haha får se om jag tar bort några som ser sitna ut. Håller även på att rensa bland mina kläder som får bli mer av imorgon.

Nu blir det till att kolla på sista säsongen av OC och sen i sängen. Varit en lång dag. Ska föresten laga min cykel imorgon så jag slipper gå till skolan på måndag.

Blir mer uppdaterng imorgon...baci

RSS 2.0