Edible fashion

Kollade nyss på ett avsnitt av Top Chef just dessert. Detta avsnitt skulle dom göra ätbart mode med inspiration från skor. Bilden ovan är från tävlingen då den kan bäras av en riktig person.




Dröm jackan

Idag hittade jag dröm jackan för i vinter. hittade den på Vero moda, svart kortare kappa med snygga volang dettaljer. Återkommer med bild.

Jeans klänning

 

Även denna klänning finns till försäljning på Tjallamalla i Malmö från och med imorgon.

 


Nyaste egen designade klänning


Här är den senaste klänning jag sytt som är till försäljning. Ska lämna in den till affären imorgon.


Snart klar med en ny klänning

 

An detta tyg håller jag nu på att sy en klänning av. Det blir en tajt klänning med en prosciotto ärm. Bild kommer när den är klar.


6 dagar kvar - Lanvin for H&M

 

Jag tror det är fler än bara jag som längtar tills denna kollektion av Lanvin kommer ut på H&M. Mindre än en vecka kvar nu.

Jag har 2 favoriter. den till vänster av dom svarta: Black one shoulder dress £99.99.

Och den till höger av dom svarta: Black dress £79.99.


Vilken/vilka är era favoriter?

Christian Louboutin Toundra Fur Boot

Såå snygga skor från Christian Louboutin med 2 läder spännen och päls.

 




vilken ska jag välja?

Jag har hittat 3 kappor på H&M som jag är intresserade av. Vet bara inte vilken. Alla 3 har olika design och detaljer. 2 lite längre och en lite kortare.


Kappa 699:-

 

Kappa 399:-



 

Kappa 499:-

 

Vilken kappa skulle ni vilja gå runt i nu i höst?


Lördagens present

 

I lördags åkte vi in till Malmö och gick till MFF shoppen. Fick denna snygga tröja av min underbara pojkvän. Han gör allt så jag ska bli MFF fan. Och det börjar funka. Världens snyggaste tryck på den. Även om det är MFF logga på den så är det super snygg. Finns inte många hood tröjor med snygga tryck.


Nya skor

Dessa snygga björn borg skor blev mina idag, hittade dom i lördags och kunde inte släppa tanken på dom under helgen. Så jag cyklade ner till stan och köpte dom. Det var ju ett bra pris så jag kunde inte säga nej.


Oktober outfits

 

Dessa snygga outfits hade jag och Fredrik för snart en vecka sedan. Efter att jag sytt Fredriks lederhosen så vart det knappt med tyg men lyckades ändån få ut en söt liten klänning till mig själv.

Vad tycker ni om outfitsen?

Outfits från Oktoberfest.

Nu till helgen ska jag lägga upp min och Fredriks outfit till Oktoberfest som vi var på ihelgen. Kläderna blev bättre än vad jag trodde. Båda var nöjda och glada. Sen har jag små project på gång som jag ska sy. Mer uppdates kommer att komma.

Snygg höst outfit från Gina Tricot under 1000kr


Blazer - 399:-


Spets leggins - 149:-


Mella Tank - 129:-


Dora bag - 299:-

Höst skor från Nelly

Dessa två paren är mina favoriter från Nelly.Ett snyggt par stövlar som alla är i behov av nu när regnet faller ner i höst. Sen ett par snygga boots från Acne.


Welly SEK 949, Fornarina - NELLY.COMFornarina - 949:-
Highway SEK 4995, Acne - NELLY.COMAcne - 4995:-

Alexis Mabille


Första klänningen såld.

Nu i veckan sålde jag min första klänning som jag sålde på Tjallamalla. Det var den klänningen jag trodde minst på. Men som man minst anade gick den först. Denna klänning har nu fått sig en ägare.

Snygga kappor i dagens metro

Ni får ursäkta att bilden är så dålig.
Gillar alla men speciellt den röda från Lindex, 699kr.
Vilken är eran favorit?

Chanel fall 2010 couture



Karl Lagerfeld har ofta insisterat på att hans samlingar kommit till honom i drömmar, men efter hans nya Chanel couture show, hävdade han drömmen denna gång hade varit en mardröm. "Nej, nej, skojar bara, tillade han snabbt, men det fanns en tyngd i kläder som föreslagit en mörkare tråd i Chanel denna säsong. Jämfört med det glittrande sci-fi-vita i hans Spring couture, hade dessa ser lynnig skiftning. Färgerna, till att börja med: rödbrun, Loden, marinblå, brun, kamel. Nästa, tygerna. Som visar ovikt fanns sammet trimmar på skugga plädar, kristall trimmar på kamel, trimmar päls på tweed.




RSS 2.0