Sommar och sol

I torsdags tog jag flyget ner till skåne, fredagen tog jag och Fredrik en snabbis till Helsingor och handlade lite somersby päron cider till mig. Sen vidare för att hälsa på den söta nyfödda tjejen till Fredriks bror. Såå söt hon var. Ska sy lite söta kläder till hon nu i sommar. Sen vidare till midsommarfirandet i barsebäck. Badande i poolen, jordgubbar med glass och grillat på det.

Lördagen åkte vi till Oscar igen för att ta oss ett dopp i poolen sen hem och kolla på fotboll och lite kubb.
Igår åkte vi till stranden i Lomma och badade i havet, njöt av en kall somerby och det varma vädret.
Imorgon tänkte jag åka in till Malmö.

Äntligen

Sista dagen i Ö-sund blev en god lunch med Helena. Sen packning men har fortfarande lite kvar. Ingen övervikt denna gång. Nu på kvällen blev det först en snabbis till Kaptain cock och sen vidare till Teaterträdgår´n för somersby och trevlig stund med vännerna.

 

Om några timmar finns jag i min älskling famn igen. Denna gång för alltid. Tar flyget på eftermiddagen ner så jag blir hämtad. Har beställt grillat till middag så en mataffär blir nog första stoppet imorgon. Sen blir det till att börja packa upp så jag slipper leva i en resväska. Äntligen är dagen kommen.

Chokladfondy

Igår myste jag och mamma till det. Hon hade ett packet som innehöll marshmallows, honeycombs och choklad. Riktigt gott var det men väldigt mättsamt. Ett lätt sätt att lyxa till en vanlig vardag.

Spring 2009 Chanel

Var in på style.com och tittade igenom några gamla kollektioner av Chanel. Jag älskar verkligen deras design. Sofistikerat, stlrent med få färger. Precis min stil. I denna kollektion valde dom att göra hattarna/hårdecoratonerna med papper. Hur fint som helst.




Vad händer på midsommar?

I år kommer jag fira midsommar i skåne med min älskling och några av hans vänner. Jag håller tummarna för att det kommer vara varmt och att solen skiner. Grillning blir det på kvällen. Sen får jag se vad dagen/kvällen bjuder på.

I love where I can see my money, In my closet.

Legging, 4 linnen, randig boddy, shorts, nattlinne, 2 bh:ar.
Ett snyggt blommigt skydd till mina solglasöon hittade jag förra veckan.
FÖRE
Igår så gick jag iväg och klippte mig och slingade håret mörkare. Rätt stor skillnad blev det.
EFTER

H&M FYND

 

Kickade in på H&M rea avdelning och hittade dessa godbitar.

Hemma efter 4:e natten

Nu ska jag snart lägga mig efter min 4 natt denna vecka. 3 dagar kvar sen återgår jag till det normala dygnet. Bli social igen nu dom sista dagarna i stan. 
Inatt har det spöregnat hela natten, är glad att jag är innomhus men det är fortfarande trist. När ska sommaren komma? Måste jag vänta tills jag flyttar ner till skåne nästa vecka eller kan jag få lite sol nästa vecka?
På måndag ska jag iväg och klippa och slinga håret sen på kvällen blir det bingo med vänner. Lite kul men annorlunda aktiviteter. Sen ska jag börja klippa ut tyg till en barn kappa och till en klänning/kjol till mig så har jag nått att sysselsätta mig med när älsklingen jobbar.
Ne, nu ska jag hoppa ner i sängen och ni får ha en trevlig dag.
God natt

Gucci utmanar Armani

 

 

Nu stormar modevärlden in i hotellbranschen.

Modehuset Gucci tänker öppna en kedja med lyxiga boutiquehotell.

– Inom 15 år skulle vi vilja ha 40 hotell, säger Lorenz Ziller, chef för den nya hotellsatsningen.

Moderivalen Giorgio Armani hann dock före Gucci.

I april öppnades Armani Hotel i Burj Khalifa, världens högsta byggnad, i Dubai.

Först i slutet av året slår så det första Gucci-hotellet upp portarna. Elisabetta Gucci Hotel ligger också i Dubai och är uppkallat efter den legendariske modedesignern Paolo Guccis dotter.

 

Allt i rummet är till salu

Dessutom får hotellgästerna möjlighet att köpa det de gillar i rummet – allt från möbler till handdukar till sängkläder.

Gucci-planerna är att driva 40 boutiquehotell inom före år 2025.

Och det är globalt tänk som dominerar. Afrika, fjärran östern, Sydamerika (Brasilien) och Ryssland infår i Gucci-satsningen.


Shopping a la shoes

Förra veckan gick jag en shopping runda i stan. Hittade 6 par skor. 5 par ballerina som är perfekt nu i sommar. Dom håller ju bara en säsong så passade på att köpa 5 par. Hittade även ett par högklackade med nitar.
      
Det andra som jag shoppade lägger jag upp imorgon.

Inne på den 3 natten

Snart ska jag bege mig till jobbet igen. Önskar denna vecka gick snabbare så jag får åka ner till Malmö. Hoppas på finväder till midsommar så vi kan grilla och sitta utomhus.
På måndag ska jag iväg till frisören och klippa och slinga håret. Fortsätta att vara blondin eller tid att gå mot brunett?

Sista dagarna

Dom sista dagarna har det blivit mycket shoppning. Bilder kommer på det.
I lördags hade vi fest för mig, god mat och super fin present. Fick en system kamera. Lätt och behändig och nu kommer jag kunna ta fina bilder. Hitta även denna väska till kameran idag.
   

Natt jobb

Igår så hoppade jag in och jobbade natt. Var inte så mycket nytt som jag inte viste. Tiden flöt på bra tak vare att jag inte var ensam. Inatt ska jag in och jobba igen. Men som jag känner nu kommer det gå bra. Hoppas bara att det inte kommer in några mysko personer.
Fick inte så många timmars sömn inatt men känner mig ändån utvilad. Kommer bli mycket kaffe mot kvällen/natten för att vara vaken kan jag tänka mig.
Ska börja göra mig klar så att jag r redo att åka till "festen" släkten har anordnat, som en välkommen hem/examens fest. Vet redan presenten och längtar tills jag får den.
Jag bjuder på denna bild som min älskade pojkvän tog när jag ville fortsätta sova.
12 dagar kvar.

Jag är med i Tidningen

Kolla in denna länk LT så kan ni läsa om intervjun dom gjorde. Nu uppmuntrar jag alla som tagit studenten att verkligen följa era drömmar. Ni kommer inte ångra er, det är verkligen värt att pröva på det man tycker om. 

SATC 2

Ikväll blev det äntligen dax att se satc 2. Den är myket bättre än satc 1 om jag ska vara ärlig. Älskar deras kläder, om man ändån kunde få gå runt i sånna klänningar som carrie har varje dag. Till er som inte sett den än. Skynda er att se den.
      

Sommar klänning

Open Back Floral Dress SEK 399, Jones & Jones - NELLY.COMIdag när skattepengarna hade kommit in på kontot gick det nbbt tt beställa denna söta klänning. Självklart tog jag den i rosa. Kommer passa perfekt nu i sommar. Denna klänning är ett alterntiv till bröllopet om 3 veckor. Men ska även sy en själv så får jag välja vilken det blir.

Möte med tidning

Idag har jag haft möte med en tidning här i Östrsund. Berättade om mina år i Italien, min brudkollektion och vad mina drömmar nu är. Artikeln kommer  LT på fredag så antingen köp eller gå in på ltz.se.
Nu i veckan har det vart mer aktiviteter än veckan innan. Varit och jobbat några timmar, fikat med vänner och lite till. Några dagar kvar och funderar på att gå till Teaterträdgår´n och dricka nått glas vin eller varför inte sommersby. Sen grillning på fredag skulle inte sitta fel, håller tummarna att det blir fin väder.

Kvälls outfits från Asos


3 favoriter från H&M

      

Dessa tre favoriter passar perfekt till en dag på stranden i sommar. Det återstår att se vad vi kan vänta os i badväder här i Sverige. Men nån varm dag ska vi nog få så man kan bada i havet/sjön.

veckans planer

Denna vecka bjuder på lite mer roligt än vad den veckan som gick. Ska in en snabbis och jobba på tisdag, så jag lär mig det nya systemet i receptionen. Ska jobba nästa vecka i receptionen. En vecka blir bra, lagomt innan flytten.
Sen blir det fika med vänner och även SATC 2 ska nog kunnas planeras in. 

Redan fått fnatt på denna stad

Har knappt varit i Östersund i en vecka och redan fått nog. Är så glad att det endast är 3 veckor kvar sen så packar jag resväskan igen. Och denna gång på obestämd tid. Vilket jag hoppas på länge. Om det blir som det blir kommer jag tillbaka till Östesund till jul. 
Strax ska jag pumpa cykeln för att ta mig en tur till mormor och plocka rabarber så jag kan göra den goda rabarberpajen som min älskling lärt mig att göra. Jag är inget stort fan av frukt i pajer men denna är så god.

In på stan och leta tyger

Ska snart bege mig in mot stan och leta tyger till en klänning. Får se om jag hittar något fint till klänningen jag ska sy till bröllopet den 3 juli. Kommer bli så kul.

 


Längtan är stor

Gud vad jag längtar till slutet av juni då jag åker ner till Malmö, troligtvis denna gång stannar jag där för en lång tid. njuta av livet, vandra runt i fina Malmö, mysa med älsklingen. åhhh, vill ner nu.
Voglio cominciare la vita con il mio amore.

Kan den bli min?

Om en vecka har släkt och familj planerat en fest för mig att jag avslutat min bachelor deegre utbildning. så idag ska jag in på stan och kolla ut en present som jag vill få. Har funderat ett bra tag för det ska vara en sak som jag kommer ha länge och inget temporärt. systemkamera har jag velat ha väldigt länge nu, kunna ta fina bilder på mina kläder som jag syr och även när man åker på semester och på nära och kära.
Så jag hoppas jag hittar en bra som passar mig i smaken idag.

börja packa upp mitt liv från florens

Just nu befinner jag mig i östersund. Tog kvällsflyget från Malmö igår kväll hem. Visst känns det tufft att lämna den man älskar men tyvvär är livet så. Vilket jag inte tycker om. men om 4 veckor åker jag ner igen och då blir det bröllop.
      
Just nu väntar jag på ett telefonsamtal om mina saker från florens ska anlända snart i lägenheten. tänkte försöka packa upp så mycket som möjlgt nu dessa dagar framöver och göra en liten studio kanske på rummet. först ska jag väl försöka packa upp resväskan som inte är någon favorit. jag undrar hur många veckor det kommer ta att packa upp allt. Största frågan för tillfället är vart jag ska ställa mina bröllopsklänningar innan jag säljer dom.
Några bilder från diplom cermonin.
   

RSS 2.0