Egen designade kläder

Här kommer klännngen och manteln som jag sytt..Dom är helt färdiga nu..Ni vet vem ni ska höra av er till om ni vill köpa dom. Syr alltd i strl 36..










Cape - e finito..=)

Idag sydde jag klar manteln, cape..det som saknas är en knapp som jag ska köpa i veckan..=)

I bakgrunden kan ni se en av bilderna från fotograferingen..fler kommer läggas upp med bättr kvalite innom kort..=)


Fram



Bak




Nån som är sugen att jobba i paradiset i sommar?

Om det är någon som är sugen att jobba i Italien, paradiset Riva del sole så hör av er till mig. Både killar som tjejer att leda sportaktiviteter och ta hand om barn..Säsongen börjar i april och slutar i oktober..Jag kan garantera att ni inte kommer ångra er. Jag skulle gärna åka tillbaka detta år men kan inte så jag får vänta till nästa år.


Riva del sole.

Förra årets staff..=)





Chanel, a girl´s best friend

Vem vill inte ha en chanel väska 2.55.
Jag vet att jag inte skulle säga nej..=)








              

Can my life be more pink..?

Igår var jag och hämtade mitt priosoriska pass, och gissa vilken färg det var?


ROSA.....!!!!!



Är det inte fint..skulle vilja behålla det resten av mitt liv..

i love my balcony

Varje morgon vaknas jag av att soln skiner in i mitt rum, det första jag gör är att öppna bakongdörren och gör mig kaffe och sitter ute och njuter av sol och värme..även fast kl är 18 nu så sitter jag här men mina nya möbler som jag köpte på ikea i helgen..=)


Idag han jag med mycket, först gick jag och tog kort till mitt nya pass. sen gick jag, friedi och aska och kollade på en lägenhet.Hur fin utsikt och fina rum men lite väl långt borta från skolan. Till veckan ska vi kolla på en vid piazza pitti..=)'
Sen åt jag lunch med friedi och som snäll som hon är så förljde hon med mig till konsulatet. Så jag lämnade in alla papper och korten och ska ringa dit imorgon och se när dom kan göra det..=) weeeiii

Trends may come and go but stile is forever

kan man bli mer beroend av mode än vad jag e nu.
Denna vecka har jag lov från skolan, men ändån e jag där och syr. Jag hjälper Danillo att sy för modevisningen, ska hjälpa han ända fram tlls den ägen rum. det ska bli så kul att se när kläderna är klara. Hn har en snygg design s¨jag e bara glad att få hjälpa till. Annars under dagarna sitter jag på balkongen och solar och syr..haha När ska man få ha ett normalt liv, efter ett år när jag slutar skolan eller aldrig mer eftersom jag ska jobba innom mode.
Det som jag vet e att jag kommer ha hur kul som hest i mitt liv fram över..=)

Bokat biljett hem til sverige

Bokade precis biljett hem till sverige..kommer hem t sthlm den 23 maj sen får ja se nr jag åker hem till ö-sund..sen bär det hem till florens den 8 september..=)

så glad..weeii

RSS 2.0